Свободно време

Седмичен хороскоп за 5-11 декември 2016

Близнаците да не пътуват

05.12.2016г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Тенденцията е благоприятна. Ще се справите с всичко започнато. Ще се случат и някои промени, които може леко да ви разтревожат, но не си заслужава да съжалявате за нещата, с които се разделяте. Енергетиката ви е стабилна, действайте с размах и въображение. Отнасяйте се особено отговорно към финансовите въпроси, които предстои да решавате.

Дева

С два въпроса ще се справите лесно: с уреждането на личните отношения и с разпределението на финансите. Убедителни сте и в състояние да получите съгласие от когото е нужно за каквото ви трябва. Не бързайте при решаването на сложните задачи. Осигурете си необходимата информация и потърсете съдействие, ако не сте достатъчно сигурни в себе си.

Снимка: Istock

Везни

Личните отношения ще са леко конфликтни, ако отделяте време предимно за работата и игнорирате желанията на близките си. Вероятно ще се опитат да ви възложат допълнителни задължения. Не бързайте да отказвате, помислете дали ще имате някаква полза, ако приемете. Някои промени от личен характер няма да ви харесат, но е по-добре да не ги обсъждате.

Скорпион

Ще се открие възможност за начало на любовна връзка. Помислете за последствията преди да приемете предизвикателството и да се потопите в авантюрата безметежно. Вероятността всичко да свърши така бурно и внезапно, както е започнало не е за пренебрегване. От вас зависи да си спестите поредното разочарование.

Коментирай