Свободно време

Седмичен хороскоп за 5-11 декември 2016

Близнаците да не пътуват

05.12.2016г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Трудностите, доколкото ги има, няма да са случайни. Те ще са нещо като предупреждение за изостряне на вниманието ви. Контактите ви ще са интензивни и може да уговорите сделки с дългосрочен характер, но за сметка на това ежедневните ви планове почти непрекъснато ще търпят корекции. Вслушвайте се в мнението на приятелите си, тяхната позиция е по-обективна. В личен план не са изключени недоразумения, за щастие, преодолими.

Козирог

В състояние сте да контролирате събитията както в професионален, така и в личен план. През тази седмица контактите ще са интензивни, полезни и резултатите от тях ще са с дългосрочен характер. Тези резултати ще ви зарадват и заредят с оптимизъм и самоувереност, което също не е за пренебрегване.

Водолей

Новостите ще са свързани с личните отношения. В професионален план събитията ще са напрегнати. Обмисляйте решенията си много обстойно, защото иначе ще претърпите финансови загуби. Най-добрият начин да се справите със стреса е да отделяте време за спорт.

Свързани статии

Риби

Отстоявайте позициите и мислете за авторитета си. Част от събитията или част от резултатите на вашата работа ще са изненадващи, но не изпадайте в паника. Въздържайте се от каквито и да било рискове и бъдете внимателни по време на пътуване, не е изключено да попаднете в произшествие или авария. Не се опитвайте да манипулирате близките си.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай