Свободно време

Седмичен хороскоп за 12-18 декември 2016

Успехи за Овните

12.12.2016г. / 07 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Бъдете едновременно реалисти и прагматици. Обсъждайте намеренията с близките си и се вслушвайте в мнението им. Енергетиката ви е стабилна, много е важно да запазите оптимистично настроение дори в моменти на трудност. Ще победите или не, зависи изцяло от вас.

Дева

Разчитайте на себе си. Сега нещата зависят изцяло от вас. Мислете реално, преценете си силите. Не давайте щедри обещания, имайте предвид, че може да ви потърсят сметка за стари грешки. Запазете спокойствие. Само така ще успеете да защитите позициите си.

Снимка: iStock

Везни

Опитайте се да преценявате обективно отговорността, която поемате. Важно е да следвате собствените си принципи и да не допускате някой да манипулира мнението ви. Не се главозамайвайте от успехите си, никога не е късно „палачинката да се обърне“.

Скорпион

Контролирайте емоциите и желанието си да управлявате процесите. Предстои ви труден период, в който може да ви връхлети отчаяние, неувереност, песимистично настроение. Ще се справите много по-лесно, ако не търсите виновен за грешките, а анализирате собствените си действия самокритично.

Коментирай