Свободно време

Седмичен хороскоп за 12-18 декември 2016

Успехи за Овните

12.12.2016г. / 07 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

По-малко приказки, повече действие. Много неща ще направите през тази седмица, ако първо мислите и после чувствате. Освен това, не се доверявайте на хора, които непрекъснато са съгласни с вас и показват желание да ви съдействат. Те просто ви наблюдават и ви търсят слабото място.

Козирог

Настроението ви е неустойчиво. Залагате прекалено големи очаквания по отношение на някои ваши близки или приятели и не е изключено да преживеете дълбоко разочарование. Каквото и да се случи ще е по-добре да го споделите на хората, на които имате доверие и да изслушате тяхната позиция. Ще ви помогне да оформите своята тактика.

Водолей

Бъдете предпазливи. Активирайте инстинкта си за самосъхранение. Лесно се окуражавате от успехите и ставате доверчиви. Това е слабото ви място, където може да получите непредвидими и тежки удари.

Свързани статии

Риби

Представителите на вашия знак може да са кротки оклейки, но може да са и акули. Наблюдавайте какво се случва наоколо и се възползвайте от ситуацията. Ако ви се стори опасно, то заемете наблюдателна позиция. Ако обаче установите че бихте могли да напреднете със замислите си, то бъдете по-активни.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай