Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Козирог:

Знакът на съдбата, на възмездието, началото на света, победата на времето. Козирогът е инстинктивен, умерен, сдържан, има изградена стабилна система за самосъхранение. Козирогът се грижи особено за това да изглежда привлекателен. Те не говорят за себе си, не се стараят да покажат очарованието си.

Не се опитват да привлекат вниманието, остават в приглушена светлина. Козирозите тихомълком се движат към върха – духовен и житейски. Издръжливостта е най-важната черта на Козирога. Те са хладнокръвни, справедливи, строги, работоспособни, самоотвержени, амбициозни и коректни.

Козирозите черпят енергия от растенията и най-вече от дърветата. Достатъчно е да се притиснат до дърво със затворени очи, да формулират правилно проблема си и почти веднага ще получат направление за решаването му.

Козирозите през 2017-а година

Още по темата

Много е важно да започнете годината с подходящо темпо и да го поддържате. Ежедневието ви ще е изпълнено с нови контакти, идеи, предложения, приключения. Наслаждавайте се с еднакъв ентусиазъм както на развлеченията, така и на професионалните постижения.

Възприемайте трудностите като „част от пейзажа“. Те са полезни. Те са изпитания, които ще ви осигурят напредък. Любовните отношения ще са доста динамични, противоречиви и далеч от представата за идилия. Не драматизирайте раздялата, когато се случи.

Философски погледнато, това е време за размисъл.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.