Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Близнаци

Вижте какво вещаят звездите на зодия Близнаци през новата година

29.12.2016г. / 19 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Близнаци:

Те са двойствени, разговорчиви, мъжествени, привлекателни и любвеобилни. Меркурий пази Близнаците – те имат защитна стена от равнодушие. Не ги интересува, че ги критикувате, че ги иронизирате, че си правите шеги за тяхна сметка.

Много са интелектуални, любознателни, организират живота си само според собствените си разбирания. Предпочитат лекия начин на живот и това на моменти ги вкарва в големи неприятности, даже може да ги доведе до депресия. Ловки са, бързо мислят, но са непостоянни и разпилени.

Изключително чувствителни и склонни да си губят времето с глупости, неуравновесени, непоследователни, захващат по няколко неща едновременно, но са практични, егоистични и на моменти – дребнави. Най-вредно им е непостоянството. Ако положат съвсем малко усилия могат да постигнат небивали успехи във всичко.

Близнаците имат лек характер, но са много променливи. Бързо схващат, обожават споровете и купоните и имат невероятната способност да водят двойствен живот. Освен това са находчиви, дръзки и изобретателни, обожават мимолетните запознанства. Лесно приспособяеми, но страхотно неорганизирани. Лесно се уморяват, защото са много подвижни и пилеят енергията си безконтролно.

За да се преборят с вродената си двойственост и тя да не им пречи би било добре да се занимават с две различни дейности. Трябва да проявяват повече търпение и увереност в начинанията си. Близнаците умеят да използват стихията на вятъра, гласът им има магически вибрации и са способни да убедят когото и да било в каквото и да било.

Близнаците през 2017-а година

Свързани статии

Една от важните ви задачи през тази година е да създадете правилен баланс между професионалните и личните задължения. Въпроси, свързани с дома, роднините, семейството ще излязат на преден план. Ще установите, че вглъбени в работата си сте се дистанцирали от близките и сте пропуснали важни моменти от съвместния живот.

Предстои ви да изпитате свежи любовни емоции, които дори не сте си представяли. Събитията ще са динамични, ще съчетавате новите задачи с недовършените стари. Предстоят ви важни решения с дългосрочен ефект.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай