Свободно време

Годишен хороскоп 2017 – Зодия Скорпион

Вижте какво вещаят звездите на зодия Скорпион през новата година

29.12.2016г. / 20 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни остават до края на 2016-а година. Ще направим равносметка за отминалите събития, за постигнатите цели и за това, което не успяхме да направим. С надежда за нещо по-добро, очакваме 2017-а. Вълнуваме се и какво са отредили звездите за следващите 12 месеца.

Обща характеристика на зодия Скорпион:

Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив, гъвкав и плодовит. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и мнението за него не е много добро. Скорпионът възкръсва от нищото, защото е еротичен и агресивен. Той е поредица от успехи и неуспехи, от инат и избухливост, от драматизъм и страст, индивидуализъм, тайна и бунт.

Скорпионът е самоуверен, самостоятелен и властен. Не се променя и не обръща внимание на промените. Знае какво иска, решителен е и се съпротивлява почти на всичко. Мрази да му противоречат. Скорпионите не са бъбриви, трудолюбиви са и до голяма степен са садо-мазохисти.

Скорпионите са носители на най-мистичната енергия, те могат да предпазят жилището си от всякакви неприятности. Ако почувствате, че около вас витае някаква нечиста сила, просто поканете на гости ваш приятел от тази зодия.

Скорпионите през 2017-а година

Свързани статии

Период на промени. Период и на изненади. Вселената не обещава всички да са приятни, но повечето ще са. А най-интересното е, че ще се случват няколко неща едновременно и невинаги ще успявате да се ориентирате адекватно в обстановката.

Личните отношения ще са леко конфликтни. Причина за това в повечето случаи ще е поведението ви, настоятелните опити да наложите мнението или критериите си за справедливост на всяка цена. Ще имате нужда от подкрепа и ще си я осигурите, ако се отнасяте към околните с разбиране.

Любовният живот ще ври и ще кипи от страсти и интриги. Не обсъждайте съмненията дори с близки приятели. В желанието си да помогнат по-скоро ще навредят.

Хороскопът е изготвен от Петя Георгиева.

Прочетете още тук.


Коментирай