Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2017

Лъвове, въздържайте се от излишни разходи

01.01.2017г. / 09 58ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Скъпи читатели, започваме не просто нов месец, а и цяла нова година. Честита 2017-а година! Очаква ни динамичен месец, с много нови емоции и преживявания. Събитията, които ще ни се случат, ще бъдат провокирани до голяма степен от нашите действия. Какво ви очаква, вижте в месечния ни хороскоп.

Овен


 

Свързани статии

Прекрасна възможност да започнете „начисто“. Сякаш от първия месец на новата година ще рисувате живота си на чисто бял лист хартия. Би трябвало да сте доволни, творческият ви потенциал е в подем! Любовта е с вас. Ако все още не сте обвързани, то вероятността да попаднете на подходящия човек е огромна. За семейните е препоръчително да контролират пристъпите на безпричинна ревност, за да запазят нежните и романтични отношения. Финансовото състояние е стабилно, но независимо от това бъдете пестеливи. Професионални затруднения не се очакват, поддържайте колегиалните отношения в рамките на добрия тон.

Телец


Спокоен месец, изпълнен с приятни изненади. Едва ли ще има трудности, с които не бихте могли да се справите. Проявете инициатива точно в критичните моменти. Идеите ви ще получат одобрение. Както за семейните, така и за необвързаните представители на вашия знак е важно да не допускат чужда намеса при уреждане на личните отношения. Преценявайте внимателно думите и действията си. В професионален план всичко ще ви се получава с невероятна лекота, което не означава, че трябва да се главозамайвате от успехите си. Запазете чувство за мярка, за да не провокирате прояви на завист. Разпределяйте приходите си (дори допълнителните) прецизно и заделяйте запаси.

Близнаци


 

Свързани статии

Енергетиката ви е стабилна. Ще успеете да реализирате дори най-смелите си замисли, стига да не се опитвате да напредвате за чужда сметка. Тогава ще се натъкнете на сериозна съпротива от страна на обичайното си обкръжение. Контактите ще са активни. Търсете компромисни решения в областта на личните и любовни връзки. Представителите на вашия знак, които имат собствен бизнес трябва да са по-активни, за да напреднат. Работещите в колектив задължително да се съобразяват с общата тенденция. Финансовото ви състояние е без промяна. Приходите и разходите ще се компенсират, така че бъдете пестеливи.

Рак


 

Свързани статии

Първият месец на годината ще е доста динамичен и наситен със събития. Някои дейности ще ви се случват за първи път, подхождайте към тях по-смело. Личните, любовни, романтични отношения ще са спокойни и хармонични. Не забравяйте, че за да запазите и стабилизирате връзката си трябва да сте готови на компромиси. В професионален план ще имате възможности за промени, за ново начало. Преценете дали сте готови да приемете предизвикателството преди да вземете окончателно решение. По отношение на финансите нямате повод за безпокойство. Вие хем сте достатъчно пестеливи, хем винаги поддържате запаси, та каквото и да се случи ще се справите.

Лъв


 

Свързани статии

Много сте стремителни, целенасочени и готови да приемете всяко предизвикателство, независимо от мнението на околните. Все пак е желателно да се въздържате от прекалени рискове, особено по отношение на имуществото си. Личните и любовни отношения ще са напълно спокойни, ако не се опитвате да натрапвате мнението си и не водите борба за надмощие с партньора. Печелившата тактика е да зачитате чуждото мнение. Съобразявайте се и с възгледите на екипа, с който работите. Така ще преодолеете разногласията и ще получите подкрепа за реализацията на вашите идеи. Финансовото ви положение след празниците не е в най-добрия си вид, така че въздържайте се от извънредни разходи.

Коментирай