Свободно време

Месечен хороскоп за януари 2017

Лъвове, въздържайте се от излишни разходи

01.01.2017г. / 09 58ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Дева

Събитията ще са противоречиви. Ще има вълнуващи преживявания, но ще има и неприятни моменти, с които ще се справите по-лесно, ако запазите присъствие на духа. Проявете общителност, поддържайте контактите си и не бъдете прекалено критични към близките и любимия човек. Не отказвайте поканите за разни тържества и събития, имате нужда от свежи емоции. В професионален план ще сте доста старателни и енергични, няма причини да не се справите с работата си. Само не се престаравайте, за да не си навлечете упреци от страна на колегите. Въздържайте се от прояви на разточителност. По отношение на финансите не бива да очаквате допълнителни постъпления.

Везни


 

Свързани статии

Желателно е да сте по-самостоятелни и да разчитате предимно на себе си още в първия месец на годината. Не позволявайте на никого да манипулира мнението ви. Трябва да носите отговорност за собствените си решения. Контактите ви ще са интензивни, ще присъствате на различни тържества и сбирки. Общувайте, веселете се, но дайте възможност и на близките да го правят без да се вглъбявате в собствените си съмнения. Не е изключено да промените някои елементи от ежедневието, динамичния стереотип или трудовите си навици. Ще се случи без особени сътресения, ако сте достатъчно гъвкави. Склонни сте към прояви на разточителност и не е изключено в края на месеца да установите, че банковата ви сметка съвсем е изтъняла. Не прекалявайте, за да не се налага да започвате годината със заеми.

Скорпион


Съберете си силите и действайте активно. Приемете, че още в началото на годината трябва да разгърнете потенциала си в различни направления, включително в работа над самите себе си. В личен план можете напълно да разчитате на присъщия си чар и обаяние. Любовните, романтични и семейни отношения ще са в най-благоприятното си състояние, стига да се въздържате от прояви на ревност и деспотизъм. Финансовото ви състояние ще е без промяна.

Стрелец

 

Свързани статии

Наясно сте с допуснатите грешки, но е излишно да мислите повече за тях. Създайте си тактика за преодоляването и коригирането им, след което продължавайте спокойно напред, към следващата цел. Това го умеете доказано. Що се отнася до личните и любовни отношения, то постарайте се да реагирате повече разумно, отколкото емоционално. Доверчиви сте и не е изключено да преживеете разочарование или най-малкото надеждите ви да не се оправдаят. В професионален план трябва да положите усилия. Да попълните липсващите знания или да подобрите навиците, за да отстоите позициите си. Не е изключено да започнете някаква допълнителна работа, която ще стабилизира финансите ви, но независимо от това е желателно да сте пестеливи.

Козирог


Започнете годината спокойно, залагайки на прословутия си прагматизъм и предпазливост. Въздържайте се от решения, свързани с кардинални промени. Няма закъде да бързате. Месецът ще е изпълнен с любов и романтика, ако се постараете да координирате собствените си действия с тези на любимия човек и ако се въздържате от категорични и натрапчиви изказвания. Професионалните задачи ще са повече от очакванията ви. За сметка на това, свободното време ще е по-малко. Добрата новина е, че можете безпрекословно да разчитате на съдействието на колегите си. Разходите ви ще надвишат първоначалните разчети, но ще спасите положението благодарение на някаква случайност. Или ще ви върнат отдавна предоставен заем, или ще получите някаква дребна печалба от лотарийна игра.

Водолей

 

Свързани статии

Следвайте въображението си. Идеите ви са интересни, макар че реализацията им ще е свързана с усилия. Творческият потенциал няма да ви подведе. Личните и любовни отношения ще са леко нестабилни. Семейните представители на вашия знак може изведнъж да охладнеят спрямо любимия човек, но се постарайте да не стигате до крайни решения. Що се отнася до необвързаните, то нека не се надяват на бурни романтични емоции, както и да не разчитат на случайни връзки. В професионален план ще се появят нови възможности. Анализирайте ги задълбочено преди да вземете окончателно решение за каквото и да било. Приходите ще са в рамките на предвижданията, което означава да разпределяте разумно и разходите си.

Риби


Периодът ще е наситен с доста събития. Често ще присъствате на публични изяви или срещи, на които ще присъстват много хора. Ще имате възможност да споделите мнението си и да се запознаете с нови теории. Не е желателно да смесвате деловите връзки с личните. Отношенията (семейни или любовни) ще са спокойни, ако не давате повод на партньора за ревност и не нарушавате личното му (ѝ) пространство. В професионален план събитията ще са динамични. Вероятно ще са свързани с пътуване, преговори, усвояване на новости, което може доста да ви изтощи и да ви направи раздразнителни. Контролирайте емоциите. Въздържайте се от скъпи покупки. Не е нужно да изхарчите всички приходи. Малко пестеливост няма да ви навреди.

Снимки: istock

Коментирай
Свободно време