Свободно време

Седмичен хороскоп за 2-8 януари 2017

Изненади за Близнаците

02.01.2017г. / 16 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Следвайте предварителните си планове. Бъдете инициативни и екипни едновременно. Никой няма да оспори лидерските ви позиции, ако не пренебрегвате общите интереси. Не е изключено още в първата седмица на годината да получите някаква награда или публично признание за постиженията си.

Дева

Времето ви ще бъде ангажирано основно с няколко неща: домашните задължения, срещи с приятелите и някаква нова връзка. С типичния си прагматизъм ще успеете да съчетаете нещата. Новата връзка и романтичните приключения на този етап е по-добре да запазите в тайна.

Снимка: iStock

Везни

След толкова много празници имате нужда от спокойствие, за да възстановите както душевното, така и физическото си равновесие. Следвайте обичайния режим: от работното място – у дома и обратно. Колкото по-малко контакти, толкова по-здрав сън. Точно от това имате нужда.

Скорпион

Празничните дни са изпълнени с много емоции, а емоциите вас ви изтощават доста. Препоръчително е до края на седмицата да си осигурите спокойни занимания, да намалите темпото и да сте повече време у дома, в позната обстановка с близки хора, че дори и сами. Така ще стабилизирате енергетиката си, ще се справите с пристъпите на безпричинна раздразнителност, ще се освободите от мрачните мисли.

Коментирай