Свободно време

Седмичен хороскоп за 2-8 януари 2017

Изненади за Близнаците

02.01.2017г. / 16 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако по време на празниците бяхте у дома, то през тази седмица едно кратко пътуване ще ви се отрази прекрасно. Не е важно къде ще сте, колко далече и с каква компания. Важно е да смените обстановката, макар и за ден. Ако пък вече сте пътували, то влезте в работния ритъм с по-спокойно темпо, за да избегнете стреса.

Козирог

Ако се надявате, че след празниците ще настъпи един по-спокоен период, то надеждите ви няма да се оправдаят. Контактите ще са интензивни и често ще се налага да променяте плановете си. Нищо страшно, ще се справите, стига да разпределите времето си оптимално. И не се застоявайте до късно, осигурявайте си достатъчно сън, който е основен фактор за поддържане на добра физическа форма и работоспособност.

Снимка: iStock

Водолей

Хората, с които не можахте да се видите и чуете в празничните дни ще ви търсят настоятелно. Приятно е да установите колко много приятели имат нужда от вас, но бъдете по-пестеливи спрямо собственото си време. Разпределете приоритетите и преди да се заемете с чуждата работа, свършете своята.

Свързани статии

Не разчитайте само на почивните дни за възстановяване на силите, имате нужда от ежедневен отдих и трябва да си го осигурите.

Риби

Преценявайте внимателно думите и действията си. Някои ваши постъпки или изказвания може да бъдат изтълкувани неправилно и да си създадете неприятности. А най-лошото от всичко ще е, че няма да се сетите къде точно е проблемът, за да можете да оправите нещата. Повече слушайте и по-малко приказвайте.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай