Свободно време

Седмичен хороскоп за 6-12 февруари

Скорпионите да внимават с парите

06.02.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Приливът на емоции през тази седмица може да притъпи донякъде здравия разум. Не е изключено да попаднете в неловка ситуация, да съобщят грешките ви публично или да се почувствате виновни за ваша постъпка от близкото минало. Грешката може и да опровергаете, но ако сте оскърбили или засегнали нечие самочувствие е желателно да се извините. Ще възстановите душевното си равновесие и ще сте много по-продуктивни.

Козирог

Проверявайте самите себе си. През тази седмица с поведението си може на практика да докажете твърдението, че човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи. Не отричайте собствените си грешки и не се опитвайте да ги прикривате. Преценявайте възможностите си обективно и ги използвайте максимално.

Снимка: iStock

Водолей

Преценката ви за реалната действителност е твърде субективна. Възприемате събитията или резултатите от тях твърде оптимистично и може да си създадете проблеми. Да се натъкнете на затруднения, които сте омаловажили, да загубите самообладание, да реагирате импулсивно, но погрешно. Бъдете предпазливи, съществуват предпоставки за финансови или материални загуби.

Риби

Ще имате възможност да реализирате идея, която обмисляте от доста време. Шансовете са убедителни, от вас се иска само да систематизирате методите си и да сте максимално настоятелни. Усилията ви не само ще бъдат забелязани, но и ще получат висока оценка. Ще стабилизирате позициите и ще подобрите финансовото си състояние.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай