Свободно време

Седмичен хороскоп за 6-12 февруари

Скорпионите да внимават с парите

06.02.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Събитията ще се развиват скоростно и ще са противоречиви. За вас е важно да преценявате нивото на реалното си участие – кога трябва да изчакате и кога да действате. Ако фактите ви изглеждат нелогични или не ги разбирате, то ще е най-добре да ги обсъдите с човек, на когото имате доверие, да чуете поне още едно мнение преди да предприемете крачка към промяна.

Дева

Най-важното условие да се справите успешно през тази седмица е да създадете равновесие между душевните и физическите си сили. По възможност избягвайте дейности, които са ви неприятни. Изграждайте тактиката си внимателно, подбирайте познати методи на работа. Колкото по-малко мислите за детайлите, толкова по-лесно ще ви се получават нещата.

Снимка: iStock

Везни

Бъдете особено предпазливи при оформяне и подписване на документи. Периодът не е подходящ за генерални трансформации, важни решения или основна промяна на динамичния ви стереотип. По-добре е да отложите финансовите сделки и такива свързани с движимо и недвижимо имущество, изискващо незабавно заплащане.

Скорпион

Не залагайте на „добрите си предчувствия“. Напротив, мислете логично и подхождайте към затрудненията с умерен оптимизъм. Възползвайте се от изключителния си талант да сте подозрителни, да разкривате какви ли не тайни и да ги разчепквате в детайли. Не надскачайте финансовите си възможности в никакъв случай.

Коментирай