Свободно време

Седмичен хороскоп за 6-12 февруари

Скорпионите да внимават с парите

06.02.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През тази седмица ще трябва да бъдем особено внимателни в делата и в контактите. Повече вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Много добър синхрон между интуиция и логика. Материалните резултати от всяка ваша дейност ще са пряко отражение на духовните ви възприятия и психическо състояние. Ако успеете да подредите собствените си мисли правилно, то ще успеете да се възползвате от реалните събития максимално. Активната работа е за предпочитане пред пасивното наблюдение и изчакване.

Телец

Събитията ще се развиват според предположенията ви. Ако искате да напреднете или да промените нещата ще трябва да преодолеете рутината и да осъзнаете собствените си слабости. Ще имате възможност да изгладите отношенията, да изчистите недоразумение или причина за конфликт. Не влагайте емоции във важните решения.

Снимка: iStock

Близнаци

Бъдете наблюдателни, проявете предпазливост спрямо новите контакти както в личен, така и в делови план. Съществуват предпоставки за измама, материални загуби или интрига, които бихте могли да предотвратите.

Свързани статии

Не се разсейвайте, ориентирайте вниманието си изцяло към своите цели и задачи. Всяка минута през тази седмица ви е ценна.

Рак

Единственото условие да напреднете забележимо и да направите каквото сте си наумили е да не се движите „срещу течението“. Следвайте интуицията си, но се вслушвайте и в препоръките на по-опитните от вас. Грешките, ако допуснете такива, няма да са фатални, но ще ви трябва време, за да оправите нещата, а няма смисъл да се занимавате с едно нещо по няколко пъти.

Коментирай