Свободно време

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари

Близнаците да внимават с парите

20.02.2017г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Не се опитвайте да решавате проблемите със замах. Ще има затруднения, но ако ги посрещнете с чувство за хумор ще ги преодолеете много по-лесно. Създавате си твърде амбициозни планове, пренебрегвайки финансовото си състояние.

В този аспект са възможни два проблема: несъгласие от страна на семейството или да спрете реализацията на един проект за сметка на друг. И в двата случая ще сте в неблагоприятна позиция, така че по-добре е да се въздържате от рискови действия.

Дева

Ще се справите с доста трудна ситуация на работното място. Следвайте интуицията си, залагайте на опита и обръщайте внимание на детайлите. Ако комбинирате различни тактики ще получите желания резултат.

Личните отношения ще са леко хладни в резултат на прекалената ви заетост. Не залагайте на допълнителни приходи. Дори да имате твърдо обещание от длъжниците си, то плащането няма да се получи в предварително уговорения ден.

Везни

Силите няма да ви изневерят, но емоционалното ви състояние е нестабилно. Склонни сте да преживявате прекалено на дълбоко дребни тревоги. Склонни сте също така да занимавате близките си с чужди проблеми, което ще внесе елемент на отегчение и влошаване на отношенията у дома. Мислете за себе си като за самостоятелна личност, а не за някой, който трябва да утешава целия свят.

Скорпион

Едва ли ще имате сериозни проблеми, ако разпределите задълженията си предварително и действате последователно. Обръщайте внимание на настроението на събеседниците си и на „случайно“ подхвърлената информация. Ще разберете важни подробности и бихте могли да формулирате дългосрочните си цели. Финансови проблеми не се очакват.

Коментирай