Свободно време

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари

Близнаците да внимават с парите

20.02.2017г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Приемайте фактите такива, каквито са. От вас зависи да „превърнете дефектите в ефекти“. Мислете позитивно, залагайте на нестандартните си идеи. Може да ви изглежда странно, но ще се справите лесно точно с най-странните ситуации. Подхождайте разумно към финансите и към любовните отношения. И в двете направления са възможни изненади.

Козирог

Началото на седмицата ще е заблуждаващо. Нещата ще тръгнат спокойно, но за кратко, така че не се отпускайте. Планирайте времето си оптимално, бъдете готови да реагирате на предизвикателствата.

Ако прецените, че нещо ви затруднява, то по-добре е да го отложите, отколкото да го възложите за изпълнение на някой друг. Ще се наложи да правите корекции и може да претърпите материални загуби. Харчете пестеливо.

Водолей

Енергетиката и настроението ви са леко нестабилни. Съществуват предпоставки за депресивно състояние, което бихте могли да избегнете, ако намалите контактите и не давате ухо на неприятни новини. Не всичко ще се случва според предвижданията ви, но пък изненадите няма да навредят нито на финансовото ви състояние, нито на позициите. Любовните отношения са в застой.

Риби

С текущата работа ще се справите без проблеми. Допълнителните ангажименти може да нарушат първоначалния ви ритъм, но ще имате възможност да отложите някои от тях. Финансовото ви състояние е стабилно и ще остане такова, ако не взимате и не давате пари назаем, както и ако не се опитвате да задоволявате всички капризи на близките си. Личните отношения ще са много спокойни.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай