Свободно време

Гадание по кръга на Нострадамус

Ще се сбъднат ли желанията ви

10.11.2023г. / 15 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

11. Все още е твърде рано да се каже дали ще се сбъдне желанието ви. Не се настройвайте за успех. Оставете нещата да узреят, да се развият благоприятно.

12. Много е възможно това, което искате да се случи. Всичко се развива много по-бързо и в положителна посока. Важно е да не се опитвате да впечатлите някого, който не показва интерес към вас. От друга страна някой иска наистина да бъде ваш приятел.

13. Всичко се случва не по план и вие сякаш действате колебливо. Това е подвеждащо за някои от вашите приятели, които в този момент гледат на вас като на непредсказуема личност, а това не е във ваша полза. Сменете този образ, защото имате подкрепата и любовта на хората край вас.

14. Всичко ще бъде наред, но само ако действате. Не се бавете, а поемете инициативата в свои ръце и изненадайте всички с вашите ефективност и богатство от идеи.

15. Може да разчитате на късмета си, а и съдбата ще ви предостави неочакван и благоприятен обрат. Просто изчакайте.

16. Всичките ви надежди ще се изпълнят. Бъдете готови за всякакви промени и не си поставяйте само една цел за изпълнение. Бъдете гъвкави и не отхвърляйте и най-малките подробности.

17. Все още е под въпрос дали желанието ви ще се сбъдне. Помислете добре отново върху желанието ви, защото собствените ви чувства сякаш все още не са узрели. През следващите дни всичко ще остане същото. Въпреки това, едно щастливо обстоятелство може да внесе яснота по отношение на вашите дела. Слушайте внимателно вътрешния си глас.

18. Възможни са трудности и не е изключено първоначално да се разочаровате. Това не означава, че шансовете ви са сведени до нула. Точно обратното, разочарованието ще стимулира положителното развитие. Вашият приятелски кръг ще бъде добър и стабилен.

Свързани статии

19. Недоверието и гневът все още са далеч от вас. Но ако не успеете бързо да се отървете от собствените си съмнения, малко вероятно е да сбъднете желанието си. Късметът е близо до вас, но сякаш сте твърде скромни и несигурни.

20. Това, което сте си намислили, ще се сбъдне. Късметът е при вас. Действайте смело и разумно, следвайте знаците на съдбата.

21. За да се сбъдне желанието ви, трябва да направите съвсем малко усилия. Бъдете смели и не рискувайте. Ще успеете, само ако бъдете внимателни към това, което се случва около вас. Не забравяйте, че случайни неща няма.

Коментирай