Тест: Изберете цвете и разберете някои тайни за себе си

Един забавен тест

14.05.2024г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Обичате ли цветята? Едва ли има човек, който да не харесва техният аромат и настроение, което създават край нас.

Днес споделяме с вас един забавен и цветен тест, който може би ще ви разкрие някои тайни за вас. 

Пред вас има 5 цветя. Изберете си едно и вижте какво разкрива. 

1. Ирис или перуника

Красиво цвете, което е намерило място в картините на художници като Ван Гог. Ако в теста сте избрали красивата перуника, както е другото име на ириса, то за вас може да се каже, че сте креативна личност, която невинаги се разкрива пред останалите. 

Лесно се отегчавате, понякога ви е трудно да удържите на думата си, особено когато става въпрос за социални ангажименти. 

Свързани статии

2. Лале

Лалетата са известни в различни части на света, пропътували са хиляди километри, за да можем днес да им се радваме не само у нас. Изборът ви на цвете показва, е вие сте човек, който обича приключенията и пътуванията в чужбина.

Вие сте и обичащи забавленията и не можете да се наситите на цялата прекрасна храна, напитки и пазаруване, които животът може да ви предложи, докато пътувате. Въпреки това сте склонни да харчите доста. 

3. Орхидея

Орхидеите отдавна са смятани за едни от най-изящните, мистериозни и елегантни растения. И вие сте точно като тях! Подобно на орхидеята, обичате да прекарвате време сами, въпреки че вероятно имате тесен кръг от много близки приятели.

Външният вид е много важен за вас, но това не означава, че сте повърхностни. Където и да се появите, винаги успявате да очаровате другите.

Свързани статии

4. Теменужка  Красиви багри и изкусителен аромат! Теменужките са едни от най-прекрасните цветя. Изборът ви разкрива, че въпреки харизмата си, вие сте сдържана личност по природата. Понякога сте прями, но точно това ви прави различни.

Внимателно избирате хората в близкия си кръг, тъй като не харесвате клюките и интригите. Знаете, че дори и нищо да не казвате или правите, ще бъдете забелязани от другите, ще изпъкнете. 

5. Маргаритка

Това цвете е универсалният символ на жизнерадост и точно като него вие сте човек, който често е жизнерадостен и усмихнат. Подобно на маргаритката, вероятно си лягате по-рано, за да бъдете свежи и отпочинали на следващия ден.

Докато околните ви смятат за детски и невинни, има вероятност да имате приключенска жилка, но и силен характер, който не би позволил някой да злоупотреби с добрината ви. 

Свързани статии

Коментирай