Свободно време

Кармичните закони, преражданията и регресивната хипнотерапия

„Еволюция на душата“ – Линда Бакмън

26.03.2017г. / 10 38ч.
Аз жената
Корица: Издателство „Хермес“

Корица: Издателство „Хермес“

Тази книга е Наръчник за духовно изцеление, подходящ за почитателите на Майкъл Нютън.

Линда Бакмън: „Еволюция на душата“ представя моето личностно и професионално израстване, както и това на моите пациенти“.

Линда Бакмън е дипломиран психолог, доктор по психология и преподавател.

Започва частна психотерапевтична практика през 1978 г. От 1993 г. досега тя превежда безброй хора през регресивна терапия, за да могат да видят миналите си животи и периодите между тях. Регресивната хипнотерапия позволява на клиента да разбере каква е мисията на душата му, нейния напредък, връзките ѝ с други души и много повече. Днес заниманията на д-р Бакмън включват провеждане на регресивни сеанси, четене на лекции, писане, духовно наставничество и обучение на специалисти по регресивна хипнотерапия както в САЩ, така и в чужбина.

Доктор Бакмън е учила при д-р Майкъл Нютън, автор на основополагащите книги „Пътят на душите“ и „Следите на душите“, и е преподавала заедно с него. Тя е един от основателите, била е председател и президент на Учредителния съвет на Обществото за духовна регресия (понастоящем Институт „Нютън“).

За книгата

В тази книга Линда Бакмън споделя задълбочена и подробна информация за индивидуалното развитие на душата. Тя разкрива повече и за периода между две прераждания и за свързан с него важен етап от духовната ни еволюция: равносметката за постигнатото през изминалия живот. Изследванията на кармичните закони и йерархията на отвъдния свят се редуват с истински истории от богатия професионален опит на авторката. Тя ни показва как с помощта на регресивната хипнотерапия пациенти са намерили изцеление, откривайки корените на физически и емоционални травми в предишни техни съществувания. И нещо повече – как това ги е подтикнало да пристъпят към изпълнението на висшата цел в настоящия им живот. Защото усвоили уроците на предишните съществувания, ние допринасяме не само за своето духовно извисяване, но и за напредъка на човечеството.

Отзиви

„Еволюция на душата“ е един изключителен извор на мъдрост и дълбока мисъл. Книгата заслужава да бъде прочетена, защото от всяка страница можете да научите повече за себе си.
П. М. Х. Атуотър, доктор на хуманитарните науки, автор на „Преживявания на границата със смъртта: Останалата част от историята“

С голямо умение и мъдрост Линда Бакмън вдига завесата над сцената на Земята, за да разкрие какво точно се случва зад кулисите. Ако някога сте се питали каква е истинската цел на земния ви живот, тази книга е чудесно място, в което може да надникнете.
Робърт Шварц, автор на „Дарът на душата ти: Лечебната сила на живота, който сте планирали, преди да се родите“

Тази книга достига до самата същност на причините за съществуването ни, като предлага забележителни нови прозрения за еволюцията на съзнанието, душите, Бог и дори за историята. Последиците от това – да видиш еволюцията на душата си през призмата на многото си животи – са дълбоки (и освобождаващи). Браво!
Стивън Динън, главен изпълнителен директор на „Шифт Нетуърк“ и автор на „Радикалният дух“

На книжния пазар от 16 март 2017 г.
Обем: 304 стр.
Издателство: „Хермес“
ISBN: 978-954-26-1656-6
Корична цена: 15,95 лв.

Прочетете още:

Коментирай