Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2017

Близнаците да се пазят от конфликти

29.05.2017г. / 16 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Лъв

Творческият ви потенциал е стабилен. Нищо не би ви затруднило през тази седмица, стига да не се изкушите и да отделяте повече време за развлечения, отколкото за целенасочена работа. Игнорирайте срещите и разговорите с хора, които просто ви използват в качеството на „душеприказчик“. В края на седмицата предстоят изненадващи и силни романтични емоции.

Дева

Ще е трудно да разпределите времето между служебните и семейните задължения. Компромисните варианти ще са малко и ще създават напрежение. Възприемайте задълженията си по-мащабно и не се вторачвайте в детайлите, за да не се получи „гонейки дивото да изпуснете питомното“.

Ще получите допълнителни финансови постъпления или друга важна материална придобивка. Приемете го като награда за това, че сте разпределили правилно приоритетите си.

Хранене и диета според зодията – Скорпион

Везни

Периодът ще започне спокойно, но постепенно ще „наберете инерция“ и ще развихрите потенциала си. през този месец е вероятно да се справите с поредица изоставени задачи, задължения или да довършите „висящи“ уговорки. Романтичните отношения ще са динамични, изненадващи, променливи и непредвидими.

Не си правете прибързани заключения, проявявайте умерена активност спрямо любимия човек. Всеки има нужда от време за себе си, уважавайте всяка индивидуалност. В професионален пран не само ще напреднете, но и ще впечатлите с постиженията си.

Скорпион

Основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с финанси. Нищо сложно, но първоначално може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Създайте ред около себе си. Бъдете готови да участвате в колективните задачи.

Проявете старание в конкретната си работа и резултатите съвсем скоро ще ви зарадват. Не е изключено да получите и възможност за допълнителна работа в област, различна от основните ви занимания.

Коментирай
Здраве и красота