Свободно време

Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни 2017

Близнаците да се пазят от конфликти

29.05.2017г. / 16 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Стрелец

Склонни сте към прояви на мнителност, подозрителност. Всички ви изглеждат странно и ги подозирате във враждебност. Уединете се, опитайте се да се успокоите, споделете съмненията с близките си и се вслушайте в мнението им, което ще е по-обективно от вашето. Много по-критични сте към околните, а си затваряте очите пред собствените грешки, което ще ви създаде неприятности.

Козирог

Целите, които си поставяте са амбициозни, но е желателно да ги съчетавате с възможностите ви. Енергетиката ви е стабилна, взискателни сте към околните и това е предпоставка за проблеми. От една страна много бързо ще изразходвате силите си, а от друга, точно когато имате нужда от съдействие няма да го получите. Контролирайте емоциите и действайте с умерено темпо. От вас зависи да предотвратите конфликтните ситуации.

Водолей

Прекалено сте чувствителни на всякакви теми, особено когато става дума за личните ви достойнства. За да се докажете сте склонни да провокирате какви ли не конфликти и спорове. В същото време настроението ви е много повече романтично, отколкото прагматично и трудно различавате поканата за делово партньорство от намека за любовна връзка.

Ситуацията е доста взривоопасна, така че е по-добре за известно време да се уедините или поне да не се занимавате с отговорни дейности.

Свързани статии

Риби

Действията ви са доста хаотични и некоординирани. Захващате едно, преди да сте го довършили се заемате с друго и така в крайна сметка нямате нищо довършено на лице. Ще получите упреци както у дома, така и на работното място.

Подредете приоритетите и си създайте план на работа, за да не се разкъсвате между купищата задачи. Заемете се първо с уреждането на финансовите въпроси, особено ако са свързани с жилището ви.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай