Свободно време

Седмичен хороскоп за 5 - 11 юни 2017

Телците да внимават с финансите

05.06.2017г. / 07 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Предстои динамична седмица, в която често ще променяме плановете си. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп. 

Овен

Прекалено бъбриви и непривично контактни сте през тази седмица. В същото време сте склонни да харчите леко хаотично. Обсъждайте скъпите покупки с близките. Не е здравословно да откровеничите с хора, които не са показали, че заслужават доверието ви.

Не е изключено да ви подведат. Ще ви съобщят приятни новини или ще ви посетят гости от далече. Присъствието им ще е повод за радост.

Телец

Ще трябва да се занимаете със стари задачи, свързани с дома, бита, семейството или с някакъв недовършен ремонт. Въздържайте се от каквито и да било рискове по отношение на финансите си.

Не е разумно точно сега да правите инвестиции, да взимате бързи кредити или да участвате в обещаващи високи печалби пирамидални структури. Намалете контактите, не е изключено на моменти да се чувствате така, сякаш говорите на различни езици със събеседниците си.

Близнаци

Обмисляйте действията и решенията си задълбочено и отчитайки последствията с перспектива. Погрешното насочване на усилията ще причини неприятности, които трудно ще неутрализирате. Неправилният подбор на партньори е още един фактор за разочарование. Подхождайте отговорно към задълженията си, защото крайните резултати зависят изцяло от вас и ще се отразят на финансовото ви положение.

Любовен хороскоп за 5 – 11 юни 2017

Рак

Събитията през тази седмица ще са в рамките на очакванията ви. Отстранявайки някаква авария у дома или на автомобила ще се запознаете с нови хора и ще сте много доволни от контактите с тях.

Не са изключени малки финансови постъпления или печалба от моментна лотария. Неприятните събития ще са свързани с необходимост да пътувате, приятните – с приятелите. Не се опитвайте да правите промени в динамичния си стереотип.

Коментирай