Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Раците да внимават с конфликтите

12.06.2017г. / 14 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Лъв

Прекалено амбициозната ви програма ще изисква сътрудничество. Имате ясна концепция за целите си, но няма как да ги постигнете самостоятелно, а опитите да въвлечете околните в каквато и да било работа въпреки желанието им ще предизвика у тях съпротива. Важно е не просто да ръководите процесите, но и да участвате в тях. Само така ще мотивирате останалите участници в екипа и ще се справите успешно.

Дева

Настроението ви е романтично и сте по-контактни от обикновено. Ще имате възможност да изгладите съществуващ конфликт или да възстановите отношения, които са в критична точка. Участието ви в допълнителна задача ще е свързано със съответните допълнителни приходи. Ще имате възможност да реализирате кратко пътуване за развлечение.

Какво животно сте според индианския хороскоп

Снимка: Pexels

Везни

Спокоен период. Едва ли ще се наложи да правите нещо против волята си, да бързате или да поемате допълнителни задължения. Ще разполагате с достатъчно време за отдих и почивка, а и с подходяща компания. Забавлявайте се по собствен избор, но си осигурявайте достатъчно сън. Финансовото ви положение е стабилно, не са изключени и допълнителни постъпления като награда за положените преди време усилия.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни. Вероятно ще се срещнете с нови хора, които ще ви впечатлят. В еднаква степен сте възприемчиви и сантиментални и нямате никакво намерение да контролирате емоциите си. Избликът на силни чувства може да предизвика страх у партньорите ви и обратен ефект в поведението им. Стремежът към вълнуващи преживявания може да ви изиграе лоша шега.

Коментирай