Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 юни 2017

Раците да внимават с конфликтите

12.06.2017г. / 14 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Стрелец

Ще разполагате с достатъчно време за да сложите в ред всичко около вас и лично свързано с вас. Освен в материален план (подреждане на дома и оформяне на интериора) ще подредите и отношенията си в чисто духовен аспект. Вероятно ще прекратите връзка, която отдавна е изчерпала съдържанието си, но не сте намирали подходящ мотив. Така ще си осигурите спокойствие и душевно равновесие. Не се намесвайте в чужди разногласия.

Козирог

Доста динамичен период, в който ще се наложи да синхронизирате професионалните с личните ангажименти. Започнете с най-лесното, подредете приоритетите, създайте си график. Едва ли ще разполагате с достатъчно време за реализиране на всичките си желания, но обстоятелствата ще са във ваша полза и вероятно ще получите приходи дори за етапните резултати. Следвайте интуицията, а не спонтанните хрумвания.

Снимка: Pexels

Водолей

Периодът ще е наситен със събития, но и със затруднения. Част от ситуациите ще са нееднозначни и може да предизвикат противоречиви резултати. Обсъждайте решенията си с хората, на които имате доверие или с по-квалифицирани от вас колеги и близки. Към някои занимания може да се наложи да се върнете, но крайният ефект ще е удовлетворителен за всички участници в процеса.

Свързани статии

Риби

Подхождайте прагматично както към деловите, така и към личните си партньори. Не е желателно да обсъждате идеи, свързани с бизнеса или професионалното ви развитие. Следвайте интуицията си. Част от събеседниците ще се опитат да използват получената информация във ваша вреда. Намалете срещите, контактите, избягвайте лични разговори в чуждо присъствие. Бъдете предпазливи.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай