Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Положителни емоции за Раците

26.06.2017г. / 16 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Лъв

Едва ли ще се наложи да се занимавате с някакви сложни проблеми през тази седмица, така че настроението ви ще е оптимистично и ще сте по-скоро леко разсеяни и блуждаещи, отколкото концентрирани и замислени. Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, което означава, че ще се справите без особени усилия. Използвайте свободното време лично за себе си. Осигурете си активна почивка със спортни занимания, сауна, масаж или други предпочитани от вас приятности, които активират творческия ви потенциал.

Дева

Не се увличайте от идеята за бърз напредък или лесна печалба. Не е изключено да ви отправят подобни предложения през тази седмица. Постарайте се да ги игнорирате съзнателно и още в самото начало. В противен случай ще си създадете неприятности, които може и да не са сериозни, но ще ви е нужно доста време, за да ги оправите. Няма да оправите финансовото си положение, но ще навредите на имиджа и репутацията си.

20 характерни черти на зодия Скорпион

Везни

Желателно е да завършвате започнатото в предварително уговорените срокове. Като цяло периодът ще е спокоен, може да се каже дори скучен, което донякъде ще ви демотивира за активна дейност. Ще разполагате с достатъчно време за въвеждане на корекции към старите си задачи или за адаптирането им към актуалните условия. Избягвайте шумните компании, прекарвайте свободното време в присъствието на най-близките си хора, които не ви натоварват психически.

Скорпион

Прегледайте и анализирайте всички въпроси, свързани с финансовото ви състояние. Поставете в ред документите си и се опитайте да изчистите всички просрочени задължения. Контактите ще са интензивни и може да се наложат допълнителни разходи, които да ви разтревожат, ако не разполагате с обективна информация за авоарите си. Избягвайте дългите пътувания, ако не са належащи.

Коментирай