Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017

Положителни емоции за Раците

26.06.2017г. / 16 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Стрелец

Намалете темпото и не се захващайте с прекалено много и различни по характер занимания едновременно. Опитайте се по-скоро да управлявате и контролирате процесите, отколкото да се включвате пряко в тях. Важно е да си осигурите достатъчно сън и почивка, а натоварванията да са равномерни. Желателно е във всяка свободна минута да сте сред природата, на местата където успявате бързо да „презаредите батериите“.

Козирог

Не се опитвайте да правите нещата за чужда сметка. Може и да постигнете желания резултат, но той няма да ви зарадва. По-добре врабче на рамото, отколкото сокол в небето. Не отказвайте помощ, ако ви помолят, но и не създавайте затруднения, ако имате възможност да ги избегнете. Не е изключено да имате спънки, свързани с държавната администрация при реализиране на актуалните ви задачи. Ще се справите благодарение на съдействие от жена.

Свързани статии

Водолей

Някои дребни затруднения в началото на седмицата може да ви демотивират, да изпитате разочарование от условията, които се налага да спазвате. Намалете темпото, споделете с близките и помислете как да приложите препоръките им. Избягвайте контактите с непознати и местата, където има много хора. Шумът и напрегнатата обстановка ще ви се отразят негативно. Осигурете си тиха обстановка и се отдайте на любими занимания в свободното време.

Свързани статии

Риби

Част от проблемите през тази седмица ще са необичайни и ще ви е нужен съвет или консултация с по-опитни от вас в съответната област. Не се опитвайте да се справяте самостоятелно и не се безпокойте да потърсите помощ. Ще се справите с много по-малко средства и за по-кратко време, ако действате комбинативно и се възползвате от чуждия опит. Отделете време за духовните си необходимости.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай