Свободно време

Евгени Иванов – Пушката се включи в плажния волейболен турнир на Holiday Heroes

За пореден път в турнира се включиха и други спортисти

30.06.2017г. / 16 16ч.
Аз жената
Снимка: Holiday Heroes

Снимка: Holiday Heroes

Евгени Иванов, Методи Ананиев, Николай Николов и шампионките по плажен волейбол Симона Николова и Йоана Николова станаха ментори в турнира. Представители на социално отговорни компании също се включиха в четвъртия пореден турнир по плажен волейбол на Holiday Heroes.

Традиционно турнирът се проведе на игрищата на SportVolley в гр. Божурище, с любезното домакинство и безрезервна подкрепа на Добромир Лазаров. Целта на всички герои отново беше една – да спортуват с мисия и хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети за предстоящата Коледа.

„Вече четири години участваме. Първата година се класирахме на четвърто място, после на трето, миналата година спечелихме сребърните медали, а тази – вдигнахме купата. Догодина трябва да защитим титлата.“, сподели капитанът на шампионите Евгени Момчилов.

Победителите получиха специални награди от партньорите на събитието – козметични комплекти и стекове бира. Подаръци от партньорите имаше и за всички участници в турнира. Входните такси от отборите ще се използват в кампания „Коледа 2017“.

„Нивото на турнира се повишава с всяка изминала година, още повече, че отборите се увеличават. Някои от участниците се представят и много професионално.“, коментира един от най-отдадените празнични герои и ментор в турнира, бившият волейболист – Евгени Иванов.

За пореден път в турнира се включи и друг професионалист и национален състезател – Методи Ананиев, който помагаше на участниците със съвети и тактики през целия ден. За първи път ментори на Holiday Heroes станаха националният състезател Николай Николов и шампионките по плажен волейбол Симона Николова и Йоана Николова.

„Щастлив съм, че съм част от турнира. Няма как да е друго, след като целта ни е да помогнем на хора в нужда. А успяваме да си направим и чудесен спортен празник днес.“, сподели емоциите си от събитието Ники Николов.

Благотворителният турнир по плажен волейбол между компании е част от спортната серия на Holiday Heroes „Спортувай с мисия“. До края на годината предстоят турнири по футбол, картинг, тенис и баскетбол.

Коментирай