Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017

Добре е да внимаваме с финансите

28.08.2017г. / 16 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Лъв

Желателно е през този период да сте максимално предпазливи и максимално организирани. Преглеждайте редовно електронната си поща и новостите, свързани с професионалните ви интереси. Не е изключено да получите интригуваща информация, оферти, покани за публични участия. Решението ви трябва да е базирано върху обективните финансови възможности и да си остане ваша тайна до момента на изпълнението.

Дева

Всичко ще се получава според предварителните ви планове. Подхождайте критично към прекалено изгодните предложения. Изпълнявайте задълженията си с нужното внимание и не се лишавайте от развлечения, свързани с духовния ви живот. Енергийното и емоционалното ви състояние са в хармония. В състояние сте да предприемете някои промени, свързани с динамичния ви стереотип, но без рискови финансови операции.

Везни

Ако нещата не ви се получават според очакванията, то може би е добра идея да смените тактиката. Събитията ще са динамични и свързани с решаването на юридически или имуществен казус. Възползвайте се от опита на близки и приятели, които са имали подобни проблеми. Ситуацията при вас със сигурност ще е различна, но комбинирайте наличната информация, ще намерите правилно решение.

Скорпион

Трудно е да планирате бъдещето, прилагайки схеми от миналото. Първоначално може да ви се стори, че циклите на едно място или губите енергия „на празни обороти“, но ако се успокоите, намалите темпото и избистрите подробностите непременно ще намерите правилния начин за действие. Не се натоварвайте с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите. Осигурете си финансови запаси, скоро ще ви трябват.

Коментирай
Свободно време