Свободно време

Седмичен хороскоп за 28 август – 3 септември 2017

Добре е да внимаваме с финансите

28.08.2017г. / 16 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pexels

Снимка: pexels

Стрелец

Обстановката на работното място ще е сравнително спокойна, за разлика от тази у дома, която буквално ще бълбука от конфликти. Заредете се с търпение. Близките ви са готови да стартират пуническа война помежду си и само вие сте в състояние да охладите страстите. Не им позволявайте да ви манипулират. Въздържайте се от прекомерни разходи, удовлетворяващи капризите им.

Козирог

Не е желателно да влизате в спорове с личности, представляващи или изживяващи се като неоспорими авторитети. Търсете друг начин за отстояване на индивидуалността си. Стремежът да наложите мнение или начин на работа едва ли ще даде приложим резултат, но при всички случаи може да завърши с неприятни материални загуби. Спазвайте задълженията си отговорно, без да се натоварвате с лидерски функции доброволно.

Водолей

Събитията ще са противоречиви, но не си струва да се впечатлявате прекалено. Приемете го от положителната страна, като възможност за разнообразни преживявания. Ще има придобивки, ще има и загуби. Ще има страстни чувства, ще има и разочарование. Балансирайте желанията с възможностите и обмисляйте задълбочено инвестициите си. Въздържайте се от прояви на разточителност, предизвикани от желание да докажете отношението си към някого.

Риби

Преживяванията ще са свързани с миналото, но ще са приятни. Среща със стари приятели ще ви припомни съкровени мигове на щастие и радост. Ще разполагате с достатъчно средства, за да си организирате интересно развлечение или кратко пътуване, но се въздържайте от скъпи покупки, свързани с обзавеждане и интериор. По-добре е да ги отложите, ще попаднете на по-изгодни оферти. В личен план преживяванията ще надминат очакванията ви.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай