Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 - 10 септември 2017

Лъвовете да внимават с парите

04.09.2017г. / 16 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Лъв

Енергетиката ви е стабилна, действайте активно, но без прояви на паника. Главните ви задачи на работното място ще са свързани с довършване на вече започнати проекти, като не е изключено да ви възложат и допълнителни.

Отношенията у дома ще са хармонични, но леко дистантни. Въздържайте се от прекалени разходи, може да се наложат извънредни плащания, за които няма да сте подготвени.

Дева

Рутинните занимания вероятно ще ви отегчат. От вас зависи да разнообразите ежедневието си с културни или спортни занимания. Отделете време за близките си, споделяйте искрено тревогите си с тях, подкрепата им ще ви окуражи.

Ще освежите отношенията и ще подпомогнете значително за стабилизиране на връзките между членовете на семейството. Преследвайки собствените си цели е желателно да отчитате и чуждите интереси. Колкото сте по-активни, толкова по-лесно ще ви се получават нещата.

Любовен хороскоп за 4 – 10 септември 2017

Везни

Събитията ще се случват бавно, но няма смисъл да ги форсирате. Разполагате с достатъчно време за довършване на започнатото, за обмисляне на предстоящото и за анализ на личните и любовни отношения.

В тази насока трябва да ориентирате по-голямата част от усилията си. Проявете предпазливост, не обсъждайте плановете си публично. По-добре е да се откажете от спонтанни идеи, очертаващи някаква авантюра. Ще завърши с фиаско.

Скорпион

Творческият ви потенциал и въображението са в подем, но логиката и аналитичното мислене не са особено ефективни. Въздържайте се от стартиране на нови проекти, участие в делови конференции, подписване на важни документи. Занимайте се със задачи, изискващи нестандартен подход и решения. Ситуацията около вас ще е динамична, постарайте се да уловите основните тенденции и да адаптирате действията си към тях.

Коментирай