Свободно време

Седмичен хороскоп за 4 - 10 септември 2017

Лъвовете да внимават с парите

04.09.2017г. / 16 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Стрелец

Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидени пътувания. Подгответе се старателно, проверете вещите и документите си повече от веднъж. Забравянето на каквото и да било ще се отрази най-малкото на настроението ви, а при по-лош вариант ще навреди и на работата ви.

Ако се налага да разпределяте някакви задачи, то оценявайте обективно опита и знанията на сътрудниците си. Ентусиазмът няма да замени липсата на квалификация. Личните отношения ще са спокойни.

Козирог

Изведнъж ще се „отпушат“ проекти, които до момента са „тъпкали на едно място“. Те ще ви принудят да действате активно и да вложите много повече усилия, за да постигнете резултати, дори частични. Не е изключено да получите и допълнителни финансови постъпления. Създайте си равномерен, макар и по-интензивен ритъм на работа и подхождайте към затрудненията прагматично. Осигурявайте си достатъчно сън, за да не отслабите имунната система.

Водолей

Настроението ви е оптимистично и сте в състояние да намерите общ език дори с личности, на които принципно не симпатизирате. Ситуацията е полезна за контактите ви, но не е съвсем подходяща за деловите ви ангажименти.

Много сте по-склонни да отделяте време за личните емоции, отколкото за сериозните задачи. Ако има възможност да отсъствате ден-два от работа, то възползвайте се. Ако пък няма постарайте се да се занимавате с познати дейности, където допуснатите грешки няма да са фатални.

Свързани статии

Риби

Намалете темпото, въздържайте се от прекалена инициатива. Не насрочвайте важни делови срещи, ако не са спешни. Ориентирайте вниманието си към личните отношения и конфликти.

Започнете с онези, които са свързани с професионалните ви изяви. Ако изгладите „препъни камъните“ на работното място ще си осигурите душевно равновесие и ще подхождате много по-спокойно към спорните въпроси у дома. Не са изключени технически аварии, които временно да спрат работата ви, но ще са преодолими.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева. 

Коментирай
Свободно време