Свободно време

Личност според формата на юмрука

Начинът, по който свивате юмрук подсказва много за характера ви

14.12.2017г. / 13 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Характерът и личността ни се издават в много детайли от езика на тялото. Начинът, по който свиваме юмрука си също подсказва доста неща за вашия темперамент и особености на характера.

Съществуват 3 основни начина, по които хората свиват пръстите си в юмрук.


Тип 1 – палец, покриващ останалите пръсти

Ако това е начинът, по който държите юмрука си, тогава вие сте нежен човек. Забележете, палецът просто лежи леко и гальовно върху останалите пръсти. Хората, които свиват юмрук по този начин са състрадателни и внимателни. Те се отличават с емоционално разбиране към околните. Ето защо са толкова достъпни и харесвани.

Позите за сън говорят за личността

Вътрешно сте организирани в стратегически аспект и откъм творческата страна. Склонни сте към интровертност. Предпочитате баланс между социалната изолация и общуването с хора. Малко сте нетърпеливи, когато става въпрос за нещата и целите, които преследвате.

Трябва обаче да внимавате с хората, защото ще се намерят много такива, които да се възползват от добротата и отзивчивостта ви. Бъдете внимателни.

Тип 2 – юмрук, свит заедно с останалите пръсти

Ако това е начинът, по който държите юмрука си, то вие сте талантлива личност, притежаваща чар, харизма и обаяние. Тези ваши качества говорят вместо вас. Имате високо ниво, екстровертни сте, готови сте да действате във всеки удобен момент.

Фактът, че палецът ви ляга и покрива останалите четири пръста говори, че несъзнателно държите емоциите си на заден план, криете ги от околните. Често се колебаете дали да изразите онова, което наистина чувствате или да замълчите.

6 изображения разкриват личността

Вътрешно сте енергични, амбициозни, личност, която има цел и се стреми към нея. Вашите мечти са единственото нещо, което криете от другите. Доверявате се само и единствено на онези, които ще ви разберат. Изключително съсредоточени сте върху всичко, което правите.

Тип 3 – палец, скрит в останалите пръсти

Задържането на палеца с останалите пръсти подсказва за дълбока интровертност. Всички пръсти крият палеца така, както вие криете чувствителността и мислите си от другите. Не обичате да споделяте, въпреки че имате нужда. Не го правите, защото просто останалите не ви разбират. Привличат ви само онези хора, които са искрени, честни и неподправени.

Вътрешно искате в живота си да имате само такива хора, с които да имате дълбок и смислен разговор. Обичате да прекарвате времето си с хора, но се нуждаете от доста време сами със себе си. Това, което ви дразни е когато хората навлизат прекалено много в личното ви пространство. Тогава сте способни на неочаквани реакции. Въпреки че сте внимателни да не нараните близките си, натрупването на напрежение крие риск от избухване при вас.

Снимка: ia.meaww.com

Коментирай