Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Лъвовете да бъдат предпазливи

15.01.2018г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Целенасочени сте повече от обикновено през тази седмица, а в комбинация с решителност и любознателност ще успеете да усвоите внушително количество нова информация за кратко време. В резултат ще имате възможност да уредите важен финансов въпрос, да възстановите дължими към вас суми или да получите заплащане за свършена преди време работа. Проявете предпазливост, не позволявайте на околните да ви занимават със слухове и лични проблеми, към които нямате отношение. Залагайте на познатите методи на работа.

Дева

Отделете време за уреждане на въпроси, свързани с държавната администрация, ще ви се получат лесно и бързо. Ако ви връхлетят смели идеи, свързани с промяна на работното място, постарайте се да ги „пропъдите“ от съзнанието си. За подобни кардинални промени още е рано. Ще е полезно да потърсите информация, да си уредите среща или да проведете разговор с евентуален работодател, но само толкова. Въздържайте се от рискови операции, свързани с дългосрочни финансови и инвестиционни сделки. Консултирайте се със специалист в съответната област преди да вземете окончателно решение.

Везни

В противоречие с принципите си този път ще се занимавате с няколко неща едновременно. Добрата новина е, че ще се справите и няма да се налага да прибягвате до допълнителни корекции. Ще ви върнат вещ или пари, с които преди време сте услужили. Наблюдавайте внимателно обстановката около вас и не се намесвайте в чужди проблеми. Ще има затруднения, с които сте в състояние да се справите самостоятелно. Съдействието, доколкото ви е необходимо, ще се свежда до запознаване и прилагане на съществуващите към момента практики.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен. Следвайте въображението си, но не се преуморявайте. Може да се наложи да направите едно или повече служебни пътувания на късо разстояние, които няма да завършат с очакваните резултати. Овладейте емоциите и анализирайте фактите. Веднъж установявайки причината за неуспеха ще ви хрумне и идеята за решение. Не се захващайте с нищо, за което нямате актуална и подробна информация.

Коментирай