Свободно време

Седмичен хороскоп за 15 – 21 януари 2018

Лъвовете да бъдат предпазливи

15.01.2018г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ще получите добри възможности за професионален или бизнес напредък, но ще са свързани и с допълнителни ангажименти. Ще получите и допълнителни приходи, но ще са свързани с физическа и психическа преумора. За някои дейности ще ви е необходимо съдействие от личност, стояща по-високо от вас в йерархията. Уредете си среща, представете идеята си ясно и говорете аргументирано. Ще впечатлите събеседника си повече, отколкото предполагате и ще спечелите доверието, на което разчитате.

Козирог

Важни въпроси ще се дискутират през тази седмица. Повече слушайте и по-рядко споделяйте мнението си. Вероятно ще довършите съдебен спор или ще получите решение на сложен юридически казус. Мисълта ви е ясна и сте в състояние да се концентрирате върху текущите си задачи и да разпределите времето за дългосрочните. Ще получите важни новини, благодарение на които бихте могли да стартирате обсъждането на нова сделка.

Водолей

Контактите с приятелите ви ще са интензивни. Ще ви се обаждат или ще ви посещават по всякакъв повод. Присъствието им ще ви радва, но и може леко да наруши концентрацията ви. Записвайте си важните неща, за да не допуснете грешки и гафове. Уточнявайте параметрите на задачите, които ви възлагат, за да няма разминаване между крайните резултати, които постигате и предварителните очаквания. Запазете самообладание, ако нещата не се получават както предполагате. Във възможностите ви е да ги промените.

Свързани статии

Риби

Колкото повече се опитвате да създадете ред около себе си, толкова повече околните ще създават безпорядък. Заявете им изискванията си твърдо, вместо да се ядосвате. Ако и това не помогне, организирайте си някакво „ваше кътче“, където можете да се усамотите в подходяща обстановка. Не обсъждайте постиженията и уменията си. Може умишлено да ви навредят или пък да ви натоварят с допълнителна работа, която да ви затрудни. Ориентирайте усилията си към дейности с бърза възвръщаемост.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай