Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Везните да внимават с финансите

22.01.2018г. / 14 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Ще получите интересни съобщения, но е желателно да ги проверите, преди да решите да ги използвате. Много е вероятно да се окажат чиста клюка. Някои ситуации на работното място ще са противоречиви и трудни за възприемане. По-добре не ги обсъждайте, изказванията ви може да бъдат възприети и интерпретирани неправилно. Внимавайте на кого се доверявате.

Козирог

Желанията и възможностите ви се разминават. Не се съгласявайте да участвате в съмнителни финансови операции, дори предложенията да идват от много близки приятели. Изразходвайте наличните си средства пестеливо, не е изключено скоро да ви потрябват за инвестиция в дългосрочен проект.

Водолей

Началото на седмицата може да е свързано с известни трудности и пречки, които да възпрепятстват работата ви. Не губете самообладание. Ще напреднете, ако вярвате в себе си и сте сигурни в решенията си. Приемайте неуспехите в текущата работа философски. Следвайте въображението си и ще намерите правилния начин.

Риби

Предстои обсъждане и уточняване на параметрите на няколко сделки. Оформяйте всичко в писмен вид. Много е вероятно някой от партньорите да се опита да промени условията или да не спази правилата. Подгответе си документите, за да реагирате незабавно и да не претърпите материални загуби.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.

Коментирай