Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 януари 2018

Везните да внимават с финансите

22.01.2018г. / 14 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Проявете предпазливост. Може да попаднете в някаква неудобна ситуация у дома, в офиса или просто някъде на вън, която да е свързана с прояви на враждебност и агресия. Придържайте се към принципите си, но търсете компромисни варианти за решение. Използвайте познати методи на работа. Експериментите ще се окажат несполучливи.

Дева

Най-много време и внимание през тази седмица ще отнемат въпроси, свързани с домашния бит и неотложна помощ, която трябва да окажете на приятел. Във възможностите ви е да сместите всичко спешно в програмата си, така че не се паникьосвайте. След като преодолеете всички „препятствия“ можете да си подарите заслужено развлечение в предпочитана компания.

Каква личност сте според формата на пъпа

Везни

Финансовото ви състояние е леко нестабилно. Преценявайте пестеливо разходите си. Не е изключено да получите допълнителни приходи, макар и малки, но няма да имате възможност за спестявания. Няма как да избегнете покупки, свързани с нечие здравословно състояние или обучение. Те най-вероятно ще са за сметка на средствата, които сте имали намерение да похарчите за пътуване или развлечение.

Скорпион

Контактите ви през тази седмица няма да са пълноценни. Непрекъснато ще имате усещането, че околните не ви разбират и че говорите на различни езици. Не позволявайте на песимизма да завладее съзнанието ви. Помислете дали и доколко е вашето участие в критичната ситуация. Непременно ще намерите приложимо решение.

Коментирай