Свободно време

Седмичен хороскоп за 5 – 11 февруари 2018

Успехи в работата за Стрелците

05.02.2018г. / 17 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Няма да усетите как ще излети тази седмица. Ще се наложи да взимате бързи решения, да участвате в преодоляването на разни критични ситуации, свързани с близките или приятелите ви. Преценявайте фактите мащабно, не се вторачвайте в дреболии.

На работното място ще сте много по-продуктивни от колегите си, но това не означава, че трябва да ги пришпорвате. Вашите резултати ще получат висока оценка, не е изключено да получите изгодна оферта за нова работа.

Козирог

Не се натоварвайте с всички домашни задължения. Ще изникнат непредвидени разходи. Желателно е да ги обсъдите, вместо тутакси да отричате необходимостта им, което ще предизвика спорове в семейството.

На работното място заниманията ще са в обичайния си ритъм. Приемайте допълнителни задачи, само ако е неизбежно. Участвайте във всички дискусии, свързани с текущата работа. Запознавайте се обстойно с постъпилите оферти, ще има такива с атрактивни условия.

Водолей

Изразходвайте финансите си пестеливо. Въздържайте се от импулсивни покупки, които както ще установите по-късно, са били ненужни. Не отказвайте на предложение на близките си за разходка или на покана на приятелите за парти.

Имате нужда от общуване. Ще разширите сферата си на влияние на работното място и не е изключено да получите допълнително, макар и незначително, възнаграждение. Ще напреднете там, където околните се затрудняват. Бъдете точни, не пропускайте срещите си.

Свързани статии

Риби

Обърнете внимание на социалния си живот. Общувайте интензивно. Не участвайте в никакви противоречия. Оставете близките си да правят каквото са наумили. Използвайте възможността да подобрите отношенията си със съседи, роднини или колеги.

Действайте с умерено темпо на работното място. Ако ви предложат някаква краткотрайна форма на обучение приемете я с радост. Ще научите важни новости в практикуваната от вас област и ще създадете полезни връзки.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.

Коментирай