Свободно време

Седмичен хороскоп за 5 – 11 февруари 2018

Успехи в работата за Стрелците

05.02.2018г. / 17 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Близките ще ви зарадват, поемайки част от задълженията ви. Може и да не се справят по най-добрия начин, но не ги разубеждавайте. Оставете ги да трупат опит, а при първа възможност им създайте някакво импровизирано развлечение.

Ще има проблеми на работното място. Ситуацията ще е доста напрегната поради това, че „всеки дърпа чергата към себе си“. Преценявайте собствената си позиция и не накланяйте везните към една или друга крайност. Ориентирайте усилията си към задачи, които не харесвате. Този път ще ги отхвърлите лесно.

Дева

Социалните контакти ще са много интензивни. Не си поставяйте грандиозни задачи, свързани с домашните задължения. На този етап има възможност да отложите част от тях. На работното място ситуацията също ще е динамична и ще има много въпроси, които подлежат на обсъждане и детайлизиране.

Колкото по-сбито и пестеливо говорите, толкова по-добре ще ви разберат. При коментиране на финансови въпроси е за предпочитане да изказвате мнението си последни и да не поемате допълнителни отговорности.

Месечен хороскоп за февруари 2018

Везни

При обсъждане на семейни и битови въпроси разчитайте на интуицията си. Ще имате достатъчно възможности за приятно прекарване на свободното време. Затрудненията ще дойдат точно от големия избор и прекаленото разнообразие, но крайното решение може да възложите на близките си.

Планирайте работата си за всеки ден от седмицата поотделно. Лесно ще уговорите условията по краткосрочни сделки и ще получите допълнителни приходи в тази връзка.

Скорпион

Членовете на семейството изведнъж може да променят решението си по въпрос, който сте обсъждали преди време. Оставете ги да действат самостоятелно, вместо да се опитвате да ги контролирате. Резултатът при всички случаи ще е полезен.

На работното място споделяйте идеите си в колкото е възможно по-широк кръг. Не е изключено колегите ви да решат да отложат обичайните задачи, за да се включат в реализацията на вашите предложения, което най-вероятно ще е свързано и с допълнителни приходи.

Коментирай