Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 март 2018

Успехи за Скорпионите

12.03.2018г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Натрупаните до момента знания и опит ще са ви много полезни. През тази седмица ще се наложи да ориентирате усилията си предимно към екипна работа. Вероятно ще обучавате по-неопитни от вас или пък ще имате възможност да замените колега, от когото не сте доволни с друг, който работи по-качествено.

Ще получите допълнителни приходи от предишна дейност, но пък ще имате и непредвидени разходи, свързани с пътуване или семейно тържество. Не се лишавайте от любимите си удоволствия.

Дева

Ще стабилизирате позициите си. Мнението ви ще се чува, уважава, а препоръките ви ще се изпълняват с готовност. Ще направите действително много, освен това не е изключено да намерите изгубени вещи или документи, да изгладите съществуващи недоразумения, да „разплетете“ някаква тайна.

С каквото и да се захванете ще го довършите без особени усилия. Създайте си предварителна програма, време е да ориентирате вниманието си към трудни или изостанали дейности.

Карма според зодията

Везни

Изобретателни сте и привлекателни. Добра комбинация. Подходящо е през тази седмица да се захванете с проекти, изискващи концентрация и съдействие, защото никой няма да ви откаже помощ, а разпределяйки една задача на повече хора ще имате възможност да се съсредоточите върху вашата част.

Бързо ще се сещате за правилните решения и е възможно да отстраните част от конкурентите си. Участвайте във всички общи професионални дискусии и изразявайте мнение, но не бързайте да давате съгласие за каквото и да било.

Скорпион

Въздействащи сте и убедителни. Ориентирайте усилията си през тази седмица към представяне на собствените си постижения. Логиката ви е силна и сте наблюдателни. Заключенията ви ще са правилни и навременни, така че мислете пред кого е най-изгодно да демонстрирате знанията и уменията си и действайте решително.

В състояние сте да уговорите изгодни условия за по-нататъшната работа. Ще напреднете също с уреждането на важни документи, които от известно време не успявате да получите.

Коментирай