Свободно време

Седмичен хороскоп за 12 – 18 март 2018

Успехи за Скорпионите

12.03.2018г. / 13 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Не отлагайте нищо за по-нататък през тази седмица. Следете си графика и го изпълнявайте старателно. Ще имате възможност да подобрите условията си на работа, да получите по-високо заплащане или да участвате в някаква краткосрочна форма на обучение и е желателно да се възползвате.

Творческият ви потенциал е на ниво, а аргументите – убедителни. Споделяйте идеите си. Не е изключено да получите изгодно предложение за нова работа.

Козирог

Най-силният ви коз е умението да мислите логично. През тази седмица обаче ще са ви полезни и други качества като умението да обединявате, да проявите разбиране и да оценявате обективно качествата на хората около себе си.

Ще успеете да прекратите поредица конфликти още в зародиш, да накарате околните да се замислят над поведението си и да постигнете съгласие по спорните въпроси. Не се отказвайте от проектите си, просто търсете подходящ момент за обсъждането им. Ще получите допълнителни финансови постъпления.

Месечен хороскоп за март 2018

Водолей

Работоспособността ви през тази седмица е на много високо ниво и в съчетание с творческия потенциал сте в състояние да напреднете значително. Старанието ви ще бъде забелязано и високо оценено не само от прекия ви ръководител, но и от по-влиятелни личности в йерархията.

Много е вероятно да бъдете поканени за участие на професионален семинар или друг вид среща, на която ще можете да демонстрирате постиженията си, да спечелите сътрудничество, да уговорите условията за развитие на дългосрочните си проекти. Преценявайте критично личностите, които се опитват да се сближат с вас.

Свързани статии

Риби

Ще имате възможност да получите допълнителни приходи. Вероятно ще е свързано с допълнителна задача, която ще ви възложат на обичайното работно място. Помислете дали колегите ви също нямат желание да участват и сформирайте колектив дотолкова, доколкото ви позволяват пълномощията.

Най-малкото можете да предложите идеите си на обсъждане. Важното в случая е оценката ви да е обективна и справедлива. Не само ще защитите интересите, но и ще стабилизирате позициите си.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай
Свободно време