Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 март

Какви изненади крие тази седмица за всяка зодия

19.03.2018г. / 12 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Ако имате твърда уговорка за допълнителни финансови постъпления, то през тази седмица ще ги получите. Материалните въпроси, обаче, няма да са най-сериозната ви грижа. Проблемите, макар и решими, ще са свързани първо с домашния бит. Не е изключено да се наложи да направите рекламация и да върнете купена вещ. Другият източник на отрицателни емоции ще е разпределението на задачите на работното място. Чувството ви за справедливост ще бъде засегнато от факта, че се налага да се занимавате с чужди грешки. Запазете спокойствие, ще получите неочаквана компенсация за старанието си.

Лъв

Предстои един леко напрегнат период. Ще ви вълнуват доста въпроси, на които няма да можете да дадете отговор самостоятелно. Наблюдавайте настроението на колегите и търсете за събеседници само онези, които споделят вашите интереси. Другите не просто няма да ви обърнат внимание, но може да ви заблудят с отговорите си и да ви навредят умишлено. Отделете време и се опитайте да намерите самостоятелно необходимата ви информация. Ще се почувствате много по-доволни от постигнатия резултат.

Дева

Заемете се със сложните и трудоемки задължения още в началото на седмицата. Важно е да постигнете някакви крайни резултати, защото една част от времето ви ще бъде ангажирано с извънредни срещи, разговори, професионални дискусии. Бъдете готови и за непредвидени ситуации, свързани с работата на колегите ви. Може да се наложи да помагате или пък изцяло да се заемете с чужди задължения. Не превишавайте лимита за разходите си.

Подходящи цветя и билки за всяка зодия

Везни

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Периодът ще е спокоен и е добре да се възползвате от възможността за „глътка въздух“. Текущите задачи ще са в рамките на предположенията ви. Използвайте част от времето за усвояване на нова информация, друга част за създаване на ред в дейностите си, а извънработните периоди за подобряване на физическото и психическото си състояние. Не пропускайте общите професионални дискусии и не прекалявайте с разходите.

Скорпион

Финансовото ви положение ще се стабилизира, защото ще получите допълнителни постъпления. Няма да са огромни, но ще ви дойдат точно навреме. Разплатете задълженията си към официалните кредитори – данъци, такси, глоби, застраховки. В професионален план предстои напредък, който ще бъде обсъждан сред останалите ви колеги. Реагирайте умерено, без излишна скромност, но и без прекалена самоувереност. Не отказвайте, ако ви помолят да споделите опита и познанията си.

Коментирай