Свободно време

Седмичен хороскоп за 19 – 25 март

Какви изненади крие тази седмица за всяка зодия

19.03.2018г. / 12 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Отстоявайте интересите си, но спазвайки добрия тон. На моменти ще се налага да се захващате за една и съща задача по няколко пъти, но това не бива да ви безпокои. Свързано е с динамичната промяна на обстоятелствата, с която ще трябва да се съобразявате или с промяна на изискванията спрямо крайния резултат. Възползвайте се от съществуващите към момента практики. Ако се появи възможност да повишите квалификацията си за своя сметка не я пропускайте. Ще се окаже полезна инвестиция.

Свързани статии

Козирог

Заемете се първо с дейностите, зависещи само от вас, с онова което можете да направите самостоятелно. През тази седмица колегите ви, условно казано, ще се разделят на две групи: бързащи и размотаващи се. И едните, и другите не са подходящият ви екип, така че преценявайте какъв ще е ефектът от участието ви в колективните задачи. Във възможностите ви е да подобрите атмосферата или като разпределяте оптимално задълженията, или като давате подходящи предложения. Привичното спокойствие, което излъчвате ще е достатъчно, за да се вслушат в мнението ви.

Какво предвещава за вас денят на раждане

Водолей

Ще можете да движите успоредно недовършените и текущите си задачи. Ще имате възможност да представите за обсъждане предишна идея, която не е получила одобрение първия път. Сега оценката ще е различна и може да ви дадат „зелена светлина“ за реализацията ѝ, а и финансов еквивалент. Дистанцирайте се от слуховете, които колегите се опитват да разпространяват. Ще отстраните от пътя си някого, който от доста време се опитва да ви пречи.

Риби

Ще ви е по-приятно и по-удобно да сте в наблюдателна позиция. Така ще си спестите необходимостта да давате предложения и да показвате инициатива. Тихото ви участие в общите задачи ще създаде условия за постигане на неочаквано добри резултати, а по време на дискусии приносът ви ще получи висока оценка. Избягвайте две неща: контактите с непознати и ненужните покупки. Реагирайте незабавно при симптоми за влошаване на здравословното ви състояние.

Коментирай