Свободно време

Месечен хороскоп за април 2018

Девите да разчитат само на себе си

01.04.2018г. / 09 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Добре дошъл, април! В очакване на по-хубаво време, нови възможности и предизвикателства, отново поглеждаме към звездната карта. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния хороскоп.

Овен

Ще преживеете приятни изненади през април и ще сте доста по-резултатни като цяло. Едва ли ще имате някакви затруднения с рутинните текущи задължения. Необичайните преживявания ще са свързани предимно с личните и любовни отношения. Не са изключени недоразумения, спорове, конфликт на интереси. Ще е полезно да заложите на интуицията си и да се опитате да преодолеете собствения си егоизъм, макар и частично. Не изпадайте в крайности.

Телец

За представителите на вашия знак е присъщо да действате с умерено темпо. В началото на месеца то ще е достатъчно за да се справите със задълженията си, но динамиката на събитията постепенно ще расте и вие ще трябва да се съобразявате с тях. Което може да се окаже обективна предпоставка за затруднения. Ако искате да успеете трябва да си повярвате.

И това правило е валидно с още по-голяма сила при уреждането на въпроси от личен характер. Колкото сте по-самоуверени, толкова сте по-убедителни. Не пропускайте възможността да направите поредната крачка напред.

Любовен хороскоп за април 2018

Близнаци

Събитията през този месец ще са в рамките на предположенията ви. Едва ли ще имате повод да се похвалите с някакви съществени успехи, но пък няма да имате и причини за сериозни оплаквания. Ще е достатъчно да спазвате правилата и да не рискувате, за да запазите нивото, на което сте.

Разбира се, ще се случват и затруднения, но ще е в рамките на възможностите ви да се справите с тях. Що се отнася до личните отношения, ситуацията ще е леко нестабилна. Задавайте въпросите си решително, за да получите верните отговори.

Рак

Естествено е, че Луната ще оказва съществено влияние върху суперчувствителните ви натури и ще предизвиква резките промени в настроението ви. Но подобно поведение при вас се възприема за обичайно. Освен него през месеца може да се случат и някои странни явления.

На моменти може да усетите разсеяност, липса на концентрация, снижение на тонуса, които ще се отразят както на деловите, така и на личните контакти. Ще си помогнете много, ако не се вторачвате в дреболии, запазите спокойствие и поддържате умерено темпо. Ефектът ще е двоен: ще си спестите досадни грешки и ще съхраните отношенията си.

Коментирай