Свободно време

Седмичен хороскоп за 2 – 8 април 2018

Близнаците да действат

02.04.2018г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Празничната седмица ще бъде динамична, интересна и изпълнена с нови предизвикателства за зодиакалните знаци. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Избягвайте крайностите на работното място. Новите контакти ще са полезни и може би свързани с кратко пътуване. Ще се наложи да променяте плановете си по повод уреждане на финансови въпроси. Ако преодолеете гордостта си ще се справите и с недоразумение от личен характер.

Телец

Социалните контакти и публичните изяви ще са интензивни. Някой ще ви търси за помощ и няма да се откаже, дори да се опитате да го отклоните. Направете каквото ви е по силите. Ще се окаже достатъчно, а вие ще сте доволни от себе си. Нов човек ще навлезе в живота ви и бързо ще намерите общи теми и интереси. Любовните и семейни отношения ще са спокойни. Не се преуморявайте.

Любовен хороскоп за 2 – 8 април 2018

Близнаци

Говорете онова, което мислите. Ако се наложи да критикувате чужди грешки, то направете го, но без нотки на заяждане. Постарайте се да довършите започнатото още в началото на седмицата, защото ще ви атакуват с куп нови задачи. Предлагайте новите си идеи на обсъждане, проявете активност, не очаквайте някой да се грижи за интересите ви вместо вас.

Женски хороскоп за април 2018

Рак

Ще се разкрият добри възможности за професионален напредък, от които е желателно да се възползвате. Отстоявайте позициите, следвайте принципите и поставяйте изисквания към партньорите и колегите си. Не е изключено да получите допълнителни приходи или друга материална придобивка. Настроението ви е романтично, но не е желателно да се увличате по случайни любовни авантюри.

Коментирай