Свободно време

3 изображения разкриват какво да промените тази пролет

Един забавен тест

13.04.2018г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: pixabay; Колаж: Михаела Лазарова

Снимки: pixabay; Колаж: Михаела Лазарова

Пролетта е време на ново начало. Период в годината, в който заедно с пробуждащата се природа, можем да поставим началото на така желаните промени в живота ни. За да направим място на новото, позитивното, трябва да се разделим с някои неща, да излезем от зоната си на комфорт.

Днес споделяме един забавен тест. Пред вас има три изображения. Изберете това, което най-много ви допада и вижте как да промените вашата пролет.

1. Елен

Решенията, които търсите, са в рамките на вашите преживявания. Погледнете миналото на страданието, нещастието и несправедливостта, които сте изпитали. Има много мъдрост, която вече сте придобили от всичко, през което сте преминали.

Вие ставате по-мъдри с всяка ситуация, през която сте преминали. Отделете си нужното време само за себе си, в което да се разтоварите и да помислите върху това, което ви вълнува. Така ще достигнете до правилните решения.

Забавни факти, които ще ви изумят 

2. Ястреб

За да промените някои неща в живота си, трябва да направите място за нови хора. Помислете и за въвеждането на други промени. Новост в храненето и в навиците, започване на спортна активност, хоби.

Помислете за нещата, които не са ви необходими, за да създадете желаните промени. Колкото по-скоро се отървете от това, което вече не ви е нужно, толкова по-бързо ще потекат положителните събития в живота ви.

Свързани статии

3. Овен

Ако вашият избор е овенът, вероятно напоследък сте били подложени на повече стрес. Сега е време да се позабавлявате. Помислете за кратка почивка, в която да се отдадете на занимания като йога, медитация, четене на хубава книга, изобщо време, в което да размишлявате върху неотдавнашните събития и да прегрупирате мислите си сега, когато имате още повече яснота, за да преодолеете последните предизвикателства.

Каква жена сте според месеца на раждане?

Има още едно препятствие, което трябва да преминете и затова е толкова важно да си позволите да отделите време да възстановите енергията, мислите и емоциите си.

Коментирай