Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 май 2018

Добри резултати за Телците

14.05.2018г. / 13 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Активността ви постепенно, но устойчиво ще се повишава. Поведението на някои колеги, които непрекъснато се опитват да „прехвърлят“ работата си на околните доста ще ви изнерви, но не се намесвайте, ако не ви засяга пряко.

Ще ви гласуват доверие и ще ви възложат работа, в която нямате много опит. Осигурете си съдействие преди да започнете. Преценявайте много критично на кого можете да заложите и кой не би ви подвел. Като цяло периодът е плодотворен.

Дева

Негласно ще ви възложат лидерски функции през тази седмица. Почти непрекъснато ще се налага да помагате на околните, да им споделяте опита си и да взимате решения, които не влизат в преките ви задължения. На моменти може да ви атакуват с оплаквания или недоволство. Запазете спокойствие. Не се намесвайте в лични междуособици.

Проверявайте задълбочено документите, с които работите. Ще откриете грешки, които ще можете своевременно да отстраните. Неведнъж ще се наложи да „спасявате ситуацията“, но ще получите висока оценка за работата си.

Новолуние в Телец – какво ни очаква според зодията

Везни

Предстои напредък в професионален план или по отношение на бизнеса. Общувайте директно и искрено с партньорите си, но бъдете внимателни при подписване на документи. Обсъждайте задълбочено и подробно юридическите детайли, за да не се налага след време да правите допълнителни разходи. Спазвайте правилата и не позволявайте да ви въвличат в съмнителни дейности с неясен резултат.

Скорпион

Не се съмнявайте в себе си и не търсете непрекъснато чуждо мнение или одобрение. Във ваша полза е да работите самостоятелно и да не се влияете от ничие решение, нито препоръка. Дистанцирайте се от колеги, които принципно ви изнервят с отношението си. През тази седмица ще имате възможност да отстраните част от конкуренцията и да се върнете към предишни проекти, за да ги подобрите. Избягвайте острите забележки по време на делови разговори.

Коментирай
Свободно време