Свободно време

Седмичен хороскоп за 14 – 20 май 2018

Добри резултати за Телците

14.05.2018г. / 13 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сравнително спокоен период. Ако е имало някакви противоречия между вас, клиентите ви, колегите или шефа ще успеете да ги изгладите. Предстоят публични изяви, които ще стабилизират позициите ви.

Не се стеснявайте да изразявате мнението си в по-широк кръг слушатели. Не критикувайте чужди пропуски и съобразявайте поведението си спрямо събеседници, които не познавате. Ако се налага да търсите съдействие от високопоставени приятели направете го своевременно.

Козирог

Проявете активност, ако искате да подобрите финансовото си положение. Ще имате възможности и от вас зависи да се възползвате. Ако до момента не сте получили одобрение на идеите си нищо не пречи да опитате още веднъж.

Не се опитвайте да преодолявате съпротивлението, а да промените посоката и да увеличите силата на въздействие. Следете редовно както състоянието на сметките си, така и офертите за краткосрочни инвестиции. Ще попаднете на нещо интригуващо.

Защо Везните са идеалните партньори в любовта?

Водолей

В следващия период ще мислите повече за авторитета, отколкото за приходите си. Ще ви хрумнат интересни идеи за допълнителна работа, от която е доста вероятно да получите и допълнителни финансови постъпления.

Ориентирайте усилията си към конкретни дейности, комбинирайте последователност с гъвкавост и наблюдавайте какво ще се получи без да бързате. И не забравяйте, че околните също имат стремежи, не им пречете. Избягвайте спонтанните реакции, особено ако не сте съвсем сигурни какво всъщност се случва.

Свързани статии

Риби

Няколко събития ще са съществени през тази седмица. Бихте могли да „пробиете“, ако до този момент не сте уредили въпроси, свързани с държавната администрация. Не е изключено да участвате в някаква форма на краткосрочно обучение. Ще е полезно от гледна точка на новите контакти. Препоръчително е да обмисляте действията си и да не бързате.

В случай, че се натъкнете на някакви затруднения помислете доколко са основателни и дали не е по-добре да изчакате и да подготвите действията си по-старателно.

Коментирай