Свободно време

Седмичен хороскоп за 21 – 27 май 2018

Слънчева седмица за Близнаците

21.05.2018г. / 11 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

На работното място задълженията ще са малко повече от обикновено. Няма да ви затруднят, а по-скоро ще разнообразят ежедневието ви, защото ще са свързани с пътуване, обучение, нови контакти, интензивни делови разговори и посещение на места, където ще можете да се изявите.

Особен акцент придобиват именно новите контакти, защото може да предизвикат неукротими страсти и силни любовни вълнения. Преценявайте поведението си, ако сте във връзка. В случай, че искате раздяла, ще си я получите, но ако това не е целта ви определено ще получите колоритен семеен скандал.

Дева

Почти непрекъснато ще се налага да се справяте с разни сложни задачи. Ще се окаже, че нищо не може да бъде направено без вашето участие или без да е чуто мнението ви. На пръв поглед ситуацията може да изглежда малко несправедлива: вие полагате усилия, а всички останали чакат да поемете отговорност.

Не си губете времето с подобни анализи. Трудът ви ще бъде високо оценен, добре възнаграден и не е изключено да ви повишат или да подобрят условията ви на работа. В личен план ситуацията е спокойна, но ако любимият човек не е достатъчно инициативен помислете дали не е време да смените тактиката.

Вижте какво се крие зад рождената ви дата

Везни

Единственото условие да постигнете целите си през тази седмица е да не се подвеждате по чуждо мнение и да не „давате ухо“ на клюки. Действайте самостоятелно, следвайки принципите си. Не приемайте съвети от хора, които обичат да ги дават заради самото участие в разговора, а не защото са много опитни и знаещи. Не обсъждайте професионалните си проблеми нито с колегите, нито у дома с близките.

Първите могат да ви създадат още повече проблеми, а вторите откровено ще се отегчат. Поддържайте безупречен външния си вид, нали знаете: „по дрехите посрещат“.

Скорпион

Подхождайте към задачите си прагматично и действайте с равномерно темпо. Сравнително спокоен период, ако имате намерение да се заемете с някакви трудоемки дейности от битов характер, то със сигурност ще се справите.

Всички занимания, свързани с ремонти, мебели, интериор и други подобни красоти ще ви се получат много добре както естетично, така и финансово. За да си улесните работата трябва задължително да включите близките и да изисквате мнението им. Така освен време ще си спестите и критики.

Коментирай
Свободно време