Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Любовно объркване

18.06.2018г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Въпреки че чувствате любовта на партньора си, дребните аргументи може да попречат на пълното ви щастие. Венера вече е във вашия знак и ще ви донесе увереност, правейки ви много по-привлекателни за другите. Но в четвъртък, планетата на любовта ще се противопостави на Марс, който сега е във вашия партньорски сектор. Това може да затрудни постигането на консенсус помежду ви. В крайна сметка, настроението в спалнята ще помогне да хармонизирате връзката си.

Дева 

Тази седмица Нептун ще заеме ретроградна позиция по отношение на вашия партньорски сектор. В резултат на това, най-накрая ще свалите розовите очила и ще видите партньора си такъв, какъвто е. Ще направите равносметка на връзката ви и на това как да продължите в бъдеще. Ако сте необвързани, но ви предстои среща с нова личност, бъдете внимателни. Той или тя може да се окажат некоректни.

Характеристиките на партньора ви разкриват повече за вас самите

Везни

Пред вас ще има не една романтична възможност, но сякаш няма да стигнете доникъде и ще се разочаровате. В четвъртък, Венера и Марс ще направят невероятна космическа връзка. В резултат на това може да се окажете привлечени не само към една личност, но дали ще се получи нещо? Друга възможност е стара тръпка да напомни за себе си, оставяйки ви силно развълнувани.

Скорпион 

Ако се чувствате объркани по отношение на любовта, то тези дни ще се появи така желаната яснота. Нептун, който сега се движи през вашия романтичен сектор, ще се превърне в ретрограден, което може да попречи на преценките ви в любовта. Ако сте били предпазливи към някого или искате да си направите изводи за връзката ви, сърцето ще ви покаже и в двата случая дали тези взаимоотношения имат бъдеще.

Коментирай