Свободно време

Любовен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Любовно объркване

18.06.2018г. / 16 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако вече се намирате в сериозна връзка, възможно е с половинката да обсъдите следващия етап от взаимоотношенията, да заживеете заедно. За някои представители на зодията това ще означава закупуване на нов дом. Планирайте, но тази седмица не вземайте крайни решения, когато става въпрос за пари. Важното е никой от двама ви да не се чувства така сякаш другият харчи повече и липсва баланс в сметките.

8 признака, че партньорът ви ще скъса с вас

Козирог

Когато става въпрос за финанси или любимия човек може да се чувствате така, сякаш изкачвате стръмна планина. Възможно е да имате повече разходи от предвиденото, но за щастие половинката ще ви предложи своята финансова помощ. Ако това се случи, гордостта ви може да бъде наранена. Не търсете скрити помисли, той или тя просто се опитват да ви помогнат. Друга възможност е, че може да проявите ревност към половинката си.

Свързани статии

Водолей

Марс сега се намира във вашия знак, а следващата седмица ще заеме своята ретроградна позиция. Дотогава ще имате добри възможности да демонстрирате своите качества и чар и това няма да остане незабелязано от половинката ви. Въпреки това, ако не се чувствате съвсем балансирани, споделете с половинката ви, за да не се почувства игнорирана.

Риби 

Нептун – вашата управляваща планета, ще заеме ретроградна позиция този понеделник. Това може да ви накара да се почувствате неспокойни, но и ще ви помогне да видите много неща по отношение на любовта, които досега не сте успели да забележите. Време е да се събудите, уважаеми Риби.

Коментирай